Five hands, making a difference

Onze evenementen

Onze evenementen

Als we bij de kinderen zijn plannen we uitjes en trakteren we ze op extra’s bij het eten door bijvoorbeeld fruit aan te bieden. We schaffen ook duurzame spullen aan waar de kinderen langere tijd van kunnen profiteren, zoals computers. Om dit allemaal te bekostigen, organiseren we voor onze reis altijd een of meerdere evenemten. We nodigen familie en vrienden hiervoor uit en vragen een kleine vergoeding. Het geld dat we ophalen, besteden we volledig aan de kinderen. Een paar voorbeelden van evenementen die wij in het verleden hebben gehouden:

Voor ons eerste bezoek aan Hydrabad, organiseerden wij een aantal actieve activiteiten. We nodigden mensen uit om te vechten voor het goede doel en mee te doen aan een les Tang Soo Do, dat is een Koreaanse zelfverdedigingskunst. Verder was er ook een les yoga. En geheel in style konden liefhebbers een Bollywood-dansles volgen. Bekijk ook een korte video van de dansles.


Workshop Tang Soo Do


Workshop Yoga

In 2018 organiseerden wij een benefietborrel. Lees er meer over:

Om mensen om ons heen ook kennis te laten maken met Five4Projects én tegelijkertijd geld in te zamelen, organiseren wij in januari 2018 een benefietborrel. Deze borrel zal een extra feestelijk tintje bevatten, omdat wij ons tienjarig bestaan vieren. Het feestelijk accent willen wij doortrekken naar het project, en de kinderen in India hierbij betrekken. Dit willen wij doen door uitjes te organiseren naar een pretpark, bioscoop, en voor extra’s (bijvoorbeeld fruit) zorgen bij het eten. Dit zijn activiteiten die alleen mogelijk zijn met steun van anderen.
Dus, kom ook naar ons gezellig samenzijn! Iedereen is welkom. De benefietborrel vindt plaats in Caffé Booon, op loopafstand van Rotterdam Centraal. Het begint vanaf 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Toegang is € 15, inclusief één drankje. € 10 komt volledig ten goede aan de kinderen in Hydrabad. Bekijk hier de uitnodiging: Five4 poster 2018
Onze stelregel is: de financiële middelen die wij in Nederland hebben verzameld, geven wij met eigen handen uit. Dus wij zijn er altijd bij in India om ook zeker te weten dat het geld goed terechtkomt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.