Five hands, making a difference

Wat doen wij?

Wat doen wij?

In onze vorige projecten deden wij altijd leuke dingen met de kinderen, zoals uitjes naar een bioscoop. Daarnaast zorgden we ook dat we konden bijdragen aan een duurzaam project. Ook nu hebben we een concreet duurzaam doel in ogen voor het huis in Hydrabad: de reconstructie van ‘Indian-style-toiletten’, oftewel hurktoiletten. Hierbij willen we ook de voorlichting opschroeven middels informatiemateriaal, zoals posters. Stichting H. Hastra biedt hiervoor de financiële steun.

Om de andere uitgaven te bekostigen, zijn wij afhankelijk van donaties van familie, vrienden en anderen. Met het geld dat wij van hen krijgen, bezorgen we de kinderen een onvergetelijke tijd. We gaan bijvoorbeeld naar een pretpark, kopen extra’s voor het eten, zoals fruit, en een vaste prik is een uitje naar de bios. Dus eigenlijk alles wat niet onder ‘duurzaam’ valt, maar wel erg belangrijk is om een kind ook kind te laten zijn!

Covid-19

Sinds de wereldwijde uitbraak van Covid-19 voeren wij projecten uit in India maar dan op afstand. Er is geen andere manier: het land bezoeken en zelf ons verzamelde geld uitgeven is niet mogelijk, terwijl hulp wel hard nodig is. De corona-crisis een noodsituatie, waarin wij onze werkwijze noodgedwongen moeten aanpassen. Uiteraard zetten we ons nog steeds in met veel liefde.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.