Five hands, making a difference

Kom naar onze benefietborrel

Kom naar onze benefietborrel

Om mensen om ons heen ook kennis te laten maken met Five4Projects én tegelijkertijd geld in te zamelen, organiseren wij in januari 2018 een benefietborrel. Deze borrel zal een extra feestelijk tintje bevatten, omdat wij ons tienjarig bestaan vieren. Het feestelijk accent willen wij doortrekken naar het project, en de kinderen in India hierbij betrekken. Dit willen wij doen door uitjes te organiseren naar een pretpark, bioscoop, en voor extra’s (bijvoorbeeld fruit) zorgen bij het eten. Dit zijn activiteiten die alleen mogelijk zijn met steun van anderen.

Dus, kom ook naar ons gezellig samenzijn! Iedereen is welkom. De benefietborrel vindt plaats in Caffé Booon, op loopafstand van Rotterdam Centraal. Het begint vanaf 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Toegang is € 15, inclusief één drankje. € 10 komt volledig ten goede aan de kinderen in Hydrabad. Bekijk hier de uitnodiging: Five4 poster 2018

Onze stelregel is: de financiële middelen die wij in Nederland hebben verzameld, geven wij met eigen handen uit. Dus wij zijn er altijd bij in India om ook zeker te weten dat het geld goed terechtkomt.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *